Home > Yoga Hoorn

Yoga in Hoorn

.

Het beoefenen van Yoga is een ideale manier om te ontstressen of om gewoon even tijd voor jezelf te nemen.

Yoga is niet alleen goed voor je mentale gezondheid, maar ook lichamelijk brengt het positieve effecten met zich mee. Yoga creëert een gezonde balans tussen lichaam en geest.

In de yogastudio van Sportcentrum Hoorn worden verschillende vormen van yoga aangeboden. De lestijden vind je op ons lesrooster.

YIN YOGA

Yin Yoga richt zich op het stretchen van bindweefsel. Door de houdingen drie tot vijf minuten ontspannen aan te houden, wordt het bindweefsel gestimuleerd om soepeler en sterker te worden. Daarnaast worden de energiebanen en organen positief beïnvloed. In tegenstelling tot de dynamische vormen van yoga richt Yin Yoga zich niet op het versterken van je spieren, maar juist het ontspannen hiervan.

YOGA FLOW

Yoga Flow is een actieve vorm van yoga, waarbij yogahoudingen worden uitgevoerd op het ritme van de adem. De synchronisatie van adem en beweging samen wordt een dynamische flow. Je ontwikkelt een krachtig, energiek en soepel lichaam, terwijl je aan het einde van de les totale ontspanning ervaart.

YIN YANG YOGA

Ying Yang Yoga is een combinatie les van de Yin Yoga en de Yoga Flow. Dynamische vloeiende bewegingen worden afgewisseld met verstillende houdingen die net als in de Yin lessen langer aangehouden worden. Bij de Yin Yang Yoga komen de spieren en het bindweefsel samen.

POWERYOGA/PILATES

Power Yoga/Pilates is een vorm van yoga waarbij wordt gefocust op de spieren en kracht.

Vul onderstaand formulier in om de GRATIS Gastenpas aan te vragen, en doe kosteloos een keer mee met Yoga!