Home > Yoga Hoorn

Yoga in Hoorn

.

Het beoefenen van Yoga is een ideale manier om te ontstressen of om gewoon even tijd voor jezelf te nemen.

Yoga is niet alleen goed voor je mentale gezondheid, ook lichamelijk brengt Yoga positieve effecten met zich mee. Een gezonde balans tussen lichaam en geest.

In de Yogastudio van Sportcentrum Hoorn worden verschillende vormen van Yoga aangeboden. De lestijden vind je op ons lesrooster.

YIN YOGA

Yin Yoga richt zich op het stretchen van bindweefsel. Door de houdingen drie tot vijf minuten ontspannen aan te houden, stimuleer je het bindweefsel om soepeler en sterker te worden. Ook beïnvloed je de energiebanen en organen positief. In tegenstelling tot de dynamische vormen van Yoga richt Yin Yoga zich niet op het versterken van je spieren, maar juist het ontspannen hiervan.

FLOW YOGA

Flow Yoga is een meer actieve vorm van Yoga, waarin een serie yogahoudingen wordt uitgevoerd op het ritme van de adem. De synchronisatie van adem en beweging samen wordt een dynamische Flow. Je ontwikkelt een krachtig, energiek en soepel lichaam, terwijl je aan het einde van de les totale ontspanning ervaart.

YIN YANG YOGA

Tijdens de Yin Yang Yogales komen beide soorten aan bod. Dynamische vloeiende bewegingen (Yang) worden afgewisseld met verstillende houdingen (Yin) die net als in de Yin lessen langer aangehouden worden. Spieren en bindweefsel samen.

POWERYOGA/PILATES

Een vorm van Yoga waarbij spieren en kracht voorop staan, tezamen met oefeningen uit de Pilates les.

Vul onderstaand formulier in om de GRATIS Gastenpas aan te vragen, en doe kosteloos een keer mee met Yoga!