Home > EGYM

EGYM

.

EGYM in Hoorn: Snel Fit & Vitaal!

EGYM is het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche. In de revolutionaire EGYM toestellen zitten meerdere trainingsvormen per spiergroep, effectief en snel. Met dit concept worden jouw trainingsdoelen sneller en effectiever bereikt.

Wat is een EGYM training?

De EGYM training is een slimme combinatie van volautomatische toestellen voor de grote spiergroepen. De EGYM Coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete work-out doet, zonder wachttijden! Tijdens de training krijg je via jouw persoonlijke touch display trainingsinstructies waardoor een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoort. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig! Via de app zie je direct de trainingsresultaten en de toestellen zijn zo geprogrammeerd dat ze volautomatisch overgaan naar een vervolg programma, gericht op jouw doelen. Tevens zit er per spiergroep een terugkomende krachtmeting in waarin je direct kunt zien of er vooruitgang is geboekt.

Sportcentrum Hoorn App

Met de Sportcentrum Hoorn app heb je jouw trainingsportaal altijd op zak. Train via jouw eigen sjablonen, vink je voltooide oefeningen af en vergelijk jouw punten met vrienden. Alle resultaten worden automatisch met jouw gebruikersaccount gesynchroniseerd en zijn ook op de website en voor jouw clubtrainer beschikbaar. Zo kun je jouw prestaties in detail volgen.

Download hier de app voor iPhone en Android en krijg mobiele trainingsvrijheden met de Sportcentrum Hoorn fitness app!

Ervaar EGYM

Wil je ook Fit & Vitaal worden met behulp van de EGYM? Het is altijd mogelijk een afspraak te maken voor kennismaking met dit unieke trainingsconcept. Wel of nog geen lid van Sportcentrum Hoorn? 
Je kunt EGYM te allen tijde proberen met het 6weekse Try-out pakket. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op voor meer informatie.

Vul onderstaand formulier in om kennis te maken met EGYM.