Home > EGYM

EGYM

.

EGYM in Hoorn: Snel Fit & Vitaal!

EGYM is het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche. In de revolutionaire EGYM toestellen zitten meerdere trainingsvormen per spiergroep, effectief en snel. Door hiermee te trainen bereik je sneller en effectiever je trainingsdoelen.

Wat is een EGYM training?

De EGYM training is een slimme combinatie van volautomatische toestellen voor de grote spiergroepen. De EGYM Coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al uw persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, deze worden automatisch bewaard op een polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 40 minuten een complete work-out doet, zonder wachttijden. Tijdens de training krijgt u via jouw persoonlijke touch display trainingsinstructies waardoor een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig! Via de App zie je direct de trainingsresultaten, en de toestellen zijn zo geprogrammeerd dat ze volautomatisch overgaan naar een vervolg programma gericht op jouw doelen. Tevens zit er per spiergroep een terugkomende krachtmetingen in waarin je direct kan zien of er vooruitgang is geboekt… 

Sportcentrum Hoorn App

Met de Sportcentrum Hoorn App heb je je trainingsportaal altijd op zak. Train via je eigen sjablonen, vink je voltooide oefeningen af en vergelijk je punten met vrienden. Alle resultaten worden automatisch met je gebruikersaccount gesynchroniseerd en zijn ook op de website en voor je clubtrainer beschikbaar.
Zo kun je je prestaties in detail volgen.

Download hier de app voor iPhone en Android en krijg mobiele trainingsvrijheden met de Sportcentrum Hoorn fitness app!

Ervaar EGYM

Wil je ook Fit & Vitaal worden met behulp van de EGYM? Het is altijd mogelijk een afspraak te maken voor kennismaking met dit unieke trainingsconcept. Al wel of nog geen lid van Sportcentrum Hoorn? 
Je kunt EGYM ten allen tijde proberen met het 6weekse Try-out pakket. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor meer informatie.

Vul onderstaand formulier in om kennis te maken met EGYM.