Home > EGYM

EGYM

.

EGYM in Hoorn: Snel Fit & Vitaal!

EGYM is het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche. In de revolutionaire EGYM toestellen zitten meerdere trainingsvormen per spiergroep, effectief en snel. Door hiermee te trainen bereik je sneller en effectiever je trainingsdoelen.

Wat is een EGYM training?

De EGYM training is een slimme combinatie van volautomatische toestellen voor de grote spiergroepen. De EGYM Coach stelt eenmaal alle toestellen voor u in en al uw persoonlijke gegevens, zoals uw zitpositie en trainingsgewicht, deze worden automatisch bewaard op een polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor u binnen 40 minuten een complete workout doet, zonder wachttijden.Tijdens de training krijgt u via uw persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. U traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig! Via de App ziet u direct de trainingsresultaten, en de toestellen zijn zo geprogrammeerd dat ze volautomatisch overgaan naar een vervolg programma gericht op uw doelen. Tevens zit er per spiergroep een terugkomende krachtmetingen in waarin u direct kan zien of er vooruitgang is geboekt… 

Sportcentrum Hoorn App

Met de Sportcentrum Hoorn App heb je je trainingsportaal altijd op zak. Train via je eigen sjablonen, vink je voltooide oefeningen af en vergelijk je punten met vrienden. Alle resultaten worden automatisch met je gebruikersaccount gesynchroniseerd en zijn ook op de website en voor je clubtrainer beschikbaar.
Zo kun je je prestaties in detail volgen.

Download hier de app voor iPhone en Android en krijg mobiele trainingsvrijheden met de Sportcentrum Hoorn fitness app!

Ervaar EGYM

Vanaf heden kunnen er afspraken worden gemaakt voor kennismaking met dit unieke trainingsconcept, meer informatie
bij de balie. Nog geen lid van Sportcentrum Hoorn? 
Je kunt EGYM proberen met een ‘niet goed geld terug’ garantie. Kom langs of bel 0229-216855.

Wil jij ook Fit & Vitaal worden in 30 minuten? Vul het formulier hieronder in voor meer informatie.

Vul onderstaand formulier in om kennis te maken met het EGYM Fit & Vitaal Programma.