Home > Padel

Padel

.

Padel in Hoorn

Sportcentrum Hoorn heeft vijf binnen- en vier buiten padelbanen. De sport is momenteel enorm populair; het is namelijk heel toegankelijk voor jong en oud. Padel is een combinatie van tennis en squash. Het wordt gespeeld met 4 personen op een baan van 10 bij 20 meter met een net en glazen achterwanden.

BAAN HUREN

De banen zijn los te huur per uur. Klik hier om te reserveren.

Wil je de hele winter en/of zomer je ‘eigen’ padelbaan? Dat kan! Sluit dan een contract af. Mail naar bianca@sportcentrumhoorn.nl voor vragen of het reserveren van een contractbaan.

LIDMAATSCHAP

Je kunt ook een lidmaatschap afsluiten bij Tennis & Padel Vereniging Hoorn (TPVH). Een lidmaatschap is alleen voor de buitenbanen. Alleen voor padel, maar ook samen met een tennis- of squash- of fitnesslidmaatschap waardoor je je voordeel pakt vanwege onze combinatiekorting.
De binnenbanen zijn zonder lidmaatschap te gebruiken.

Padel-Buiten
Bedrijfs-Feestje

EVENEMENTEN

Onze banen zijn het strijdtoneel voor verschillende leuke evenementen, waar je nieuwe spelers ontmoet en je skills op de proef worden gesteld. Samen met Padel Hoorn organiseren wij events als ‘King of the court’, ‘Mix and Match’, jong en oud dagen en diverse toernooien. Hou onze socials in de gaten voor de laatste updates over deze activiteiten!

BEDRIJVEN

Ga de strijd aan met je collega’s met het leukste en sportiefste bedrijfsuitje in Hoorn!
Vrij spelen, een padel clinic of een toernooi; alles is mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

GROEPSEVENTS

Een sportieve middag met familie of vrienden? Kom padel spelen en daag elkaar uit! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie?

Padel-buiten

Meer informatie?
Wil je graag meer informatie over Padel bij Sportcentrum Hoorn? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.