Home > Padel

Padel

.

Padel, de leukste sport voor iedereen!

Sportcentrum Hoorn heeft twee prachtige buiten Padelbanen en momenteel worden er nog twee buitenbanen aangelegd. Dit geeft aan hoe populair Padel is. Padel is geen moeilijke sport en dus heel toegankelijk voor iedereen, jong en oud. Padel is een combinatie van tennis en squash. Het wordt gespeeld als dubbelspel op een baan van 10 bij 20 meter met een net en glazen achterwanden. Padelbanen zijn los te huur per uur, maar ook kun je een lidmaatschap afsluiten. Alleen voor Padel, maar ook samen met een tennis- of squash- of fitnesslidmaatschap waardoor je je voordeel pakt vanwege combinatiekorting.

Baan huren

Een Padelbaan huren kost € 20,00 per uur.
Voor € 2,50 huur je een racket.
Introducékosten (dus speel je als niet-lid mee met een Padellid) zijn € 6,00
U kunt bellen om een baan te reserveren via 0229-216855 of kom langs
Klik hier voor alle racketsport tarieven.

Padelbaan (online)reserveren

Je kunt, als je Padellid bent, heel gemakkelijk je padelbaan reserveren via internet.
Voor niet-leden (en voor leden) kan het natuurlijk ook aan de balie of telefonisch via 0229-216855.

Lid worden

Als je lid wordt, kun je onbeperkt Padel spelen. De Padelclub valt onder Padel Hoorn, dat een onderdeel is van Tennis Vereniging Hoorn. Zij organiseert activiteiten zoals toernooien en competities. Je kunt ook je lidmaatschap combineren met een lidmaatschap van Tennis of Squash. Bij een combinatielidmaatschap krijg je 50% korting op je Padellidmaatschap. Bij een combinatie met fitness krijg je 8% korting op je fitnessabonnement.
Klik hier voor meer informatie over lidmaatschap Padel bij TVHoorn

Les

Padellessen voor jeugd en volwassenen worden verzorgd door Padel Kings. Tijdens de lessen leer je op beginners- of gevorderden- of zelfs wedstrijdniveau alles over Padel. Denk hierbij aan de spelregels, (basis)techniek, tactische tips & trics en alles over het te gebruiken materiaal.
Klik hier voor informatie over Padel lessen

Spelregels

Klik hier voor een uitleg van de spelregels

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over Padel bij Sportcentrum Hoorn? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.