Home > Sportzaal

Sportzaal

.

In deze zaal worden een groot aantal sporten in trainingsvorm beoefend zoals schoolgym, basketbal, badminton, volleybal, zaalvoetbal, kickbokstraining, indoor bootcamp en ook tennis.

Huren

De multizaal is per uur te huren voor sportactiviteiten. Het is een prima trainingszaal voor: basketbal, handbal, zaalvoetbal, volleybal, judo, en badminton. Informeer naar de beschikbare uren 0229 – 216 855

Bedrijfsfitness

Naast het gebruik door scholen wordt de zaal ook gebruikt voor bedrijfsfitness. Veel bedrijven hechten waarde aan een gezamenlijk sport en spel uur met de medewerkers. Dit kan met instructeur worden ingevuld. Informeer bij de Fitnessclub over de mogelijkheden.

Krav Maga

Krav Maga, Hebreeuws voor contactgevecht, is een vecht- en zelfverdedigingsysteem dat ontwikkeld is in het Israëlische leger door Imi Sde-Or Lichtenfelt. Het wordt wereldwijd onderwezen aan strijdkrachtonderdelen, speciale eenheden, politie, beveiliging en aan burgers. De voornaamste doelen bij Civiel Krav Maga zijn:

  • Het voorkomen van fysiek letsel
  • Het kunnen handhaven in en het wegkomen uit een bedreigende situatie


In onze Multi Sportzaal wordt ook Krav Maga gegeven voor volwassenen en tieners. Klik voor meer informatie over de Krav Maga lessen.

Judo

Er worden ook Judo lessen gegeven in Sportcentrum Hoorn. Klik hier voor meer informatie over judo.

Vul onderstaand formulier in om de GRATIS Gastenpas aan te vragen!