Home > Studentenabonnement

Studentenabonnement

.

Behaal jouw sportieve doelen bij Sportcentrum Hoorn​

Om in aanmerking te komen voor ons voordelige studentenabonnement, moet je kunnen aantonen dat je student bent. Een voorwaarde is dat je een voltijd MBO- of HBO-studie volgt of je studeert voltijd aan de Universiteit. Een middelbare scholier of een deeltijdstudent komt dus niet in aanmerking voor het studententarief. Voor middelbare scholieren hebben wij het voordelige jongerenabonnement. 

Bij inschrijving zullen wij vragen naar een recente studentenpas of bewijs van inschrijving voor jouw studie. Hierop moet het huidige studiejaar duidelijk zichtbaar zijn. Wanneer je gebruik maakt van het studententarief en jouw studie is afgerond of je stopt met studeren zal Sportcentrum Hoorn het studentenabonnement omzetten naar een regulier abonnement.

Aan het begin van elk nieuwe studiejaar, uiterlijk voor 1 oktober, moet je door middel van een studentenpas of het nieuwe bewijs van inschrijving aantonen dat er nog steeds recht is op de studentenkorting. 

Meer informatie

Mocht je meer informatie willen hebben over het studentenabonnement, neem dan contact op met de medewerkers van onze balie: 0229-216855.

Vul onderstaand formulier voor meer informatie over het Studentenabonnement.