EVENEMENTEN AGENDA

MAAK NIEUWE VRIENDEN OP DE TOSSAVOND!
Voor deze avond schrijf je je individueel in maar leer je gemakkelijk nieuwe Padel-partners en tegenstanders kennen. Kom alleen, met z’n tweeën of met meer. Na elke ronde speel je met een nieuwe partner tegen nieuwe tegenstanders. De kosten zijn € 9,50 per persoon (incl. materiaal). Start 19.00 uur.
DEZE AVOND ZIT AL VOL!!

FITNESSCLUB LEDEN PADEL AVOND
Maak kennis met Padel. Speciaal voor leden van onze Fitnessclub hebben we een avond georganiseerd waarop zij kennis kunnen maken met Padel. Padellen en les onder leiding van Floris Coffeng. De kosten zijn € 9,50 per persoon (incl. materiaal). Start 19.00 uur.
Wil je meedoen? Klik hier voor het inschrijfformulier

VROEGE VOGEL PADEL MET ONTBIJT!
Op de dinsdagochtend van 7.00 tot 8.00 uur in de ‘Vroege Vogelweek’ van onze Fitnessclub hebben we ook voor Padel liefhebbers een toernooitje  en daarna genieten van een heerlijk ontbijt. De kosten zijn € 9,50 per persoon (incl. ontbijt en materiaal).
Wil je meedoen? Klik hier voor het inschrijfformulier

WOENSDAG KIDSDAG PADEL!
Van 11.00-15.00 uur les en spelen, leeftijd 8 tm 14 jaar, plus een heerlijk portie friet.
De kosten zijn € 9,50 per persoon (incl. les en materiaal).
Wil je meedoen? Klik hier voor het inschrijfformulier

OLIEBOLLEN MIX PADEL!
We sluiten het jaar sportief en gezellig af met de Oliebollen ‘Move Up, Move Down’.
Geef je op met je Mix partner en we maken er een gezellig avond van met oliebollen en prosecco. We spelen potjes van 20 minuten. Win je, dan ga je als duo een baan omhoog, verlies je, dan ga je als duo een baan omlaag. Je speelt dus altijd samen met je partner. De kosten zijn € 17,50 per persoon (incl. oliebollen, Prosecco en materiaal). Start 19.00 uur.
Wil je meedoen? Klik hier voor het inschrijfformulier