START NU

MAAK GRATIS KENNIS!​

Op zoek naar fitness, tennis, squash of padel in Hoorn?

Zoek niet verder: bij Sportcentrum Hoorn ben je aan het juiste adres! Het meest complete aanbod van Hoorn op het gebied van fitness, tennis, squash en padel. Al sinds 1987 vonden duizenden mensen uit Hoorn al hun weg naar Sportcentrum Hoorn; een sportschool, squash- en tenniscentrum in één!

Sportcentrum Hoorn onderscheidt zich!

Starten met fitness? Maak kennis met een Gastenpas fitness!

 • Meer dan 100 groepsfitness activiteiten per week
 • Tennis / Squash / Padel: vrij spelen, competitie, lessen, vereniging of toernooi
 • Uniek groepsfitness programma: Functioneel trainen, 100% fitnessfun
 • 5 dagen per week kinderoppas
 • Behaal uw fitnessdoelen met optimale begeleiding volgens het Personal Fitplan en het gratis lifestyle/afvalprogramma
 • Als eerste in de regio lanceert Sportcentrum Hoorn de meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche: eGym

  Het aanbod bij Sportcentrum Hoorn is enorm. Bij de sportschool zijn er al meer dan 100 groepsfitness activiteiten per week (o.a. Zumba, Spinning, Yoga en Pilates), Functioneel trainen (FX), individueel fitness en natuurlijk de totaal 15 tennisbanen. Maar er is meer! U kunt terecht voor een lekker potje squash of padel. En voor de voetballers: soccersquash! Of relax heerlijk onder de zonnebank, neem een drankje in de horeca of leef je uit in de sportzaal. En dat alles terwijl uw kind in de kinderoppas terecht kan. Met recht het grootste sport aanbod van Hoorn!

  Vraag nu gelijk een Gratis Gastenpas aan door het formulier hieronder in te vullen:

 • NU LID WORDEN, NU FIT WORDEN!

  We gaan aan de slag! Nu lid worden betekend binnen èn buiten fitnessen, de hele zomer lang. Ook onze groepslessen bieden we zowel binnen als buiten aan. 

  WE GAAN LEKKER AAN DE SLAG!

  Wil jij ook Slanker en Fitter worden? Wij starten met het unieke 6-Weekse programma ‘Hoorn Slankt Af’. Wil jij ook een maatje minder? Wacht dan niet te lang en vraag nu meer informatie aan!

  GEEN LID? KOM 60 DAGEN TRAINEN!
  60 dagen 60 euro

  Onze jaarlijkse ’60 dagen 60 euro’ zomeractie is er weer!
  Doe onbeperkt mee met alle groepslessen of train jezelf fit op onze cardio- en krachttoestellen. Voor maar 1 euro per dag! Ben je 16 jaar of ouder kom snel langs en schrijf je in voor 15 juli.

  PAST SPORTCENTRUM HOORN OOK BIJ JOU?

  Kom sporten bij Sportcentrum Hoorn en ontdek hoe doeltreffend en leuk fitness en groepslessen kunnen zijn. We hebben een ruim aanbod in trainingen en hebben zelfs de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van fitness tot onze beschikking.