START NU

MAAK GRATIS KENNIS!​

Op zoek naar fitness, tennis, squash of padel in Hoorn?

Zoek niet verder: bij Sportcentrum Hoorn ben je aan het juiste adres! Het meest complete aanbod van Hoorn op het gebied van fitness, tennis, squash en padel. Al sinds 1987 vonden duizenden mensen uit Hoorn al hun weg naar Sportcentrum Hoorn; een sportschool, squash- en tenniscentrum in één!

Sportcentrum Hoorn onderscheidt zich!

Starten met fitness? Maak kennis met een Gastenpas fitness!

 • Meer dan 100 groepsfitness activiteiten per week
 • Tennis / Squash / Padel: vrij spelen, competitie, lessen, vereniging of toernooi
 • Uniek groepsfitness programma: Functioneel trainen, 100% fitnessfun
 • 5 dagen per week kinderoppas
 • Behaal uw fitnessdoelen met optimale begeleiding volgens het Personal Fitplan en het gratis lifestyle/afvalprogramma
 • Als eerste in de regio lanceert Sportcentrum Hoorn de meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche: eGym

  Het aanbod bij Sportcentrum Hoorn is enorm. Bij de sportschool zijn er al meer dan 100 groepsfitness activiteiten per week (o.a. Zumba, Spinning, Yoga en Pilates), Functioneel trainen (FX), individueel fitness en natuurlijk de totaal 15 tennisbanen. Maar er is meer! U kunt terecht voor een lekker potje squash of padel. En voor de voetballers: soccersquash! Of relax heerlijk onder de zonnebank, neem een drankje in de horeca of leef je uit in de sportzaal. En dat alles terwijl uw kind in de kinderoppas terecht kan. Met recht het grootste sport aanbod van Hoorn!

  Vraag nu gelijk een Gratis Gastenpas aan door het formulier hieronder in te vullen:

 • START NU AL!

  Dit is je kans om nu al te starten met je goede voornemens!

  Waarom wachten als je straks al lekker fit het nieuwe jaar in kan. Profiteer van deze december actie dan krijg je 1 periode gratis trainen.

  VOOR DE GEZELLIGE KERSTSFEER!

  Kom je op maandag 18 t/m vrijdag 22 december tussen 7.00 en 8.00 uur trainen dan kun je daarna genieten van een heerlijk ontbijt (tussen 8 en 9 uur). 

  Samen trainen is leuker dus neem gerust een trainingsmaatje mee, lid of geen lid.

  Klik hieronder voor de extra lessen die in deze week gegeven worden.

  Elke zaterdagmorgen kun je Padel rackets komen uittesten bij Sportcentrum Hoorn. Maxim van de Sportshop PadelXpress geeft je de mogelijkheid om verschillende rackets te testen op de binnenbaan. Zo kun je kijken welke het beste bij je past. Vooraf aanmelden is niet nodig. Tot zaterdag!

  PAST SPORTCENTRUM HOORN OOK BIJ JOU?

  Kom sporten bij Sportcentrum Hoorn en ontdek hoe doeltreffend en leuk fitness en groepslessen kunnen zijn. We hebben een ruim aanbod in trainingen en hebben zelfs de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van fitness tot onze beschikking.