Home > Reviews

Reviews

.

Wat vertellen deelnemers van de Afslankchallenge?

Joya Hopman
Joya Hopman
Ik ben heel blij dat ik deze challenge ben aangegaan !
Lees verder
Ik merkte de afgelopen maanden dat ik erg moe was, nergens energie voor had en dat vond ik erg vervelend op mijn leeftijd.

Ik ben nog maar 21 en moet juist vol met energie zitten! Ik was eigenlijk op zoek naar een uitdaging. Ik heb door de jaren heen veel verschillende programma’s gevolgd, maar ik hield het nooit vol...

Ik was al een tijdje bezig bij een ander sportschool en wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest doen met al die apparaten. Toen ik deze challenge zag op Facebook wist ik meteen dat ik het gewoon moest doen. Ik wilde namelijk weer energie krijgen!

Zowel door lekker te gaan sporten als door normaal te eten, want diëten werkt toch niet 😝. Ik ging de challenge aan!

Tijdens de challenge moest ik 6 weken lang 3 lessen volgen waarvan minimaal 2 FunXtion. De eerste les was zwaar maar ik was blij dat ik het gedaan. Na een week vond ik het leuk worden en zelfs verslavend. Na een week voelde ik me sterker worden en na 6 weken ben ik niet meer weg te slaan uit de sportschool. Ik kan nu zelfs opdrukken wat ik nooit had verwacht! Mijn doel was om 3 kilo af te vallen en uiteindelijk ben ik 3,4 kilo afgevallen! Ennnn ik heb in die 6 weken ook gewoon een wijntje gedronken en patat gegeten 😝.

Ik ben heel blij dat ik deze challenge ben aangegaan en ik sport lekker door! Die kilo’s volgen vanzelf wel!

Lisanne Hessen
Lisanne Hessen
3,6 kilo kwijt in 6 weken!
Lees verder
Op Facebook las ik over de Afslank Challange. Dit leek mij een hele mooie kans en die heb ik daarom ook gepakt!

De Afslank Challenge duurt 6 weken waarvan je minimaal 3 keer per week een groepsles volgt. Voordat je begint, word je gewogen en gemeten, best confronterend... maar er moest iets gebeuren! Dus daar ging ik, van nooit sporten, naar 3 of 4 keer in de week een groepsles! En wat deed ik dat met veel plezier. De lessen zijn heel wisselend, wat het uitdagend en motiverend houdt.

Als ik een opdracht niet kon uitvoeren, werd er gekeken welke opdracht ik daarvoor in de plaats kon doen. De begeleiding is bij Sportcentrum Hoorn top! Voordat ik aan de Challenge begon was ik al 8 kilo afgevallen, dus het doel was om in 6 weken tijd 2 kilo kwijt te raken. Dat is gelukt, zelfs 3,6 kilo!

Ik ben heel blij dat ik de Challenge heb gevolgd, en ben zeker nog niet van plan om te stoppen!

Marscha Ronday
Marscha Ronday
In een paar weken al resultaat geboekt!
Lees verder
In september doe ik mee aan een hardloopevent op Texel en wilde naast mijn reguliere hardlooptrainingen ook nog wat anders proberen in de zomermaanden.

Toen zag ik een advertentie voorbijkomen op Facebook over een 6-weken Challenge. Nu, 6 weken later, merk ik verschil in kracht, conditie en energieniveau! 3x per week en soms wel eens 5x per week naar het sportcentrum vond ik om heel eerlijk te zijn alleen maar leuk! Na het sporten voelde ik me energiek en zat ik lekker in m’n vel!

De FX-lessen waren soms wel eens pittig, maar gelukkig zijn er dan de coaches die je even laten weten dat je die paar herhalingen dus echt wel even gaat afmaken binnen de tijd.

Kortom in een paar weken tijd resultaat geboekt op een leuke manier en in een fijne omgeving!

Vorige
Volgende

Vul onderstaand formulier in om de GRATIS Gastenpas aan te vragen!